برای درست کردن سس مایونز ، قبل از شروع کار تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون بیاورید، تا کمی گرم شود.
برای پختن سیب زمینی آب پز ، یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.....
برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد قرار دهید. تخم مرغ تازه به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.
اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمی شود ، آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد میل نمایید.
برنج خرد شده را در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید . بیشتر لعاب می دهد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند.
اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.
آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ) :
راه اول : تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. سریع آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.
راه دوم : استفاده از روش غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر ،که درآن آب گرم قرار دارد ،بگذارید وظرف بزرگ را روی شعله کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.
برای تهیه انواع کیک ، به جای شیر می توانید ازآب میوه استفاده کنید، طعم کیک شما تغییر خواهد کرد.
خاکه قند را با آسیاب کردن می توان یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.