کلک های خانه داری

وقتی گوجه را می پزید مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید،طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.

  خیار سالاد را با پوست خرد کنید.پوست خیار طعم خوبی به سالاد شما می دهد.

  مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری بریزید وآن را بجوشانید ،رسوب داخل آن ازبین می رود.

  قبل از آبگیری لیمو آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ قرار دهید،آب آن تقریبا دو برابر می شود.

  برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی قسمت بریده شده آن کره یا روغن بمالید .

  برای اینکه زرده تخم مرغ در وسط تخم مرغ قرار بگیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید.

  پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث می شود هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن از مرغ جدا نشود.

  دانه های ذرت را باید در فریزر نگاهداری کنیدهم تازه می ماندوانجماد،از چروکیده شدن آن جلوگیری می کند.

  هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات،هیچگاه به آن نمک نزنید،زیرا دیر می پزد.

 

  برای سریع جوش آمدن آب سماور، آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.خانه داری